Poslední dobou mám pocit, že se stále snažíš "najít." Myslím, že jsi na dobré cestě. Jen brknout o svúj talent a vyladit se. Však potenciál v sobě máš! Alespoň já jako čtenář to tak cítím.
Ale ber mě s rezervou. Třeba se mylím?
04.03.2023 23:24:43 | šerý
Moc děkuji podobně příznivou recenzi jsem již dostal v časopise světlik.při Kraj.Věd.Knihovně Liberec :)) budu se snažit tvořit dál a uvidíme kam až se moje poezie vyvine :)
05.03.2023 00:19:27 | Petr27