Anotace: Unaven z vlastního pozorování, upřel jsem pohled ke každodenosti. Věnováno vzpomínce JW
Jak chrání lůno matčino,
tak hřejným je jeho pohlazení,
s ním vyrobit chutě zlatavé
a bez něj vitamínů není,
lék na pivo a lék na víno,
žel haněn v každé postavě.