...procházky po starých hřbitovech mám rád, je tam klid a mír až neskutečný...vlastně na tom není nic smutného, to je jen představa v hlavách lidí...
...
a svět byl
tak nadějeplný
než staré hroby
zarostly drny
čas není náš
už ležet
to tak nech
jména a čísla smaž
teď na kameni
roste mech
...
Jo jo... Každý z nás je tady jen na skok. Každý má svou svíčku a nikdo neví, kdy mu to písmo tesat budou.
14.04.2023 11:17:08 | Marťas9
Ač ze smrti máme strach,
každý se obrátíme v prach,
zbyde jen nápis na kameni,
na tom nikdo nedokáže nic změnit...
Staré hřbitovy mají svou zvláštní atmosféru, taky se tam občas ráda zatoulám...
Krásný večer, Martene
10.03.2023 22:15:33 | Emily Říhová
Příroda si vše opět vezme...člověk to má dočasně...a to je fajn.:0)
Na hřbitovy nechodím, pokud nemusim, ale svou poezii to má:))...na mne je tam ale dost narváno...:)))
09.03.2023 00:33:03 | čertííík
Svatá pravda Martene, na hřbitově se taky občas "zašiju" někde na zapadlé lavce a mám svatý klid.
06.03.2023 20:31:41 | Vivien