dostal som sa
do takého stavu
že som odjebal späťák
stojacemu autu v smere jazdy
a ani som si to nevšimol
mám hlavu tak mimo
že neviem
či je návrat späť do normálu
ešte vôbec možný
čítam rôzne múdre knihy
hlcem mix práškov
a vždy
keď si sadnem na gauč
a čakám
úľavu
začnú mi tiecť slzy
a je to stále horšie
a horšie
a
bolo mi už tak ťažko
že by som odprisahal
že na krabičke od práškov
som prečítal
"v prípade
že príznaky nepoľavia
vystrelte si mozog z hlavy"
nemal som čím
a tak som hľadal iné možnosti
iné hriechy
opustil som sa
opustil som bezpečné miesta
zaužívané bezpečné kroky
nemal som na výber
nemohol som spať
nemohol som jesť
nevedel som sa
nájsť
" v príprade
že príznaky nepoľavia
vystrelte
si
mozog
z
hlavy
..."
ty jsi vždycky zárukou autentičnosti ale psát takhle, to musí být člověk fakt v hajzlu. tohle žádný favi nenapíše ani kdyby žil stovky let
27.12.2023 18:52:53 | CoT
My dvě
si nemusíme
nic vysvětlovat
bolavá krása
rozdrásaného
nekompromisního
syrového života (k posr..í)
ráda jsem četla
Too :)
07.04.2023 18:57:28 | Tootsie