Anotace: ***
Do tak pěkné básně se jen položit... a dívat se do stropu poezie. Hmm, na něm i v přihmouření vydařené obrazy.* Jsem rád, že jsem měl kolem tebe cestu.
07.03.2023 17:20:42 | šerý
Čas kdy jí objevíme je dobrý čas:)...děkuji ti za přízeň dravče;)
07.03.2023 11:58:39 | Malá mořská víla