Ženy prsa halí,
prý je musí skrývat,
muži též je mají,
jen se račte dívat.
Co nám určí příště,
za nemravné části,
puritáni jistě,
zase něco zmastí.
Od hlavy až dolu,
pokračujme směle,
objevíme štolu,
místo pro nás skvělé.
Cudnost velí jasně,
žena má být tajná,
užiješ si krásně,
pokud však je dajná.