Že vraj keď odídem tými dverami
zostanem, zostanem sám
ja som odišiel ale sám nekráčam
život nepreteká už medzi prstami
medzi prstami je priestor
ktorý zaplnia len tie tvoje
keby neodídem staneme sa väzňami
Niekedy to nie je strach
ktorý nám bráni vykročiť
ale vlastná bolesť
keď sme zaslepení, zaslepení ranami
Nezáleží len na noci ktorá zhorela vášňou
veľa odpovedí nájdeme keď sme spojení ránami
čo cítime keď sa vidíme ráno,
keď sa neuteká ale užíva spoločne kafé
s jemnými pohľadmi, dotykmi, úsmevmi
niekedy sa nájdeme aj keď hľadali sme už všade
tie pochabé úteky sú už za nami
Keď pochopíme aké sú vzácne rána
naučíme sa byť vďační za všetko čo máme
a uvedomíme si že zrazu prechádzame dverami
ktoré boli pred nami kedysi zavreté