Anotace: Moje prvotina. Prvních 12 dochovaných veršů a titulní báseň mé první sbírky. (2013)
Sbírka: Trocha Smutné Poezie
Trocha smutné poezie
Sedím zamyšlený
básně tiše píši
Sedím zahloubán
ve své smutné říši
Sedím nad papírem
je prázdný nepopsán
Dumám o životě
o tom že jsem sám
Projevuji smutek
z téhle mizerie
Sedím a píši
Trochu smutné poezie
Taky toho nejvíc napíši, když jsem smutná. A možná ty chytaji víc za srdíčka.
17.04.2023 12:00:50 | Marťas9
Tak to bývá... poezie mívá velmi často charakter drobných kapek krve rozesetých po strofách, které jako by byly již na bělostném papíru přislíbeny. A to znamená býti básníkem.
19.03.2023 14:49:24 | Alegra
Někdy pomáhá smutek vetkat do rýmů, tříbí se tak myšlenky, ale především vlastní nitro, city... pěkně napsané :-)
12.03.2023 15:41:30 | Helen Mum
děkuji moc. jak říkám (nejen) já: "básníci krvácejí do slov". od jisté chvíle se to stalo nejpřirozenějším ventilem silných zážitků; zejména pak těch bolestivých a smutných.
12.03.2023 16:35:30 | TheBasnik