Anotace: ...
V labyrintu smíšených pocitů
rozhodla jsem se zvolit sebe
místo lovení cizích snů
sleduji hvězdnaté nebe
a konečně si pokládám otázku
kdo vlastně jsem?
Jsi sama sebou a víc
a víc se nacházíš*.
Jj
Volím si TEBE..pikaču :))
Klárko..mě to nedalo..promiň
a vydrž ..všechny pocity
se odemknou
pokaždé v pravý čas
a v pravou chvíli.
Krásný den TI přeji. ST*
12.03.2023 15:11:39 | jenommarie
malý komentář k opravdu povedené básni: ono "hvězdnaté nebe" úplně neexistuje. jde o nebe "hvězdné". vzhledem k tomu, že takový změna neuškodí ani rytmu ani čitelnosti (ba možná naopak), navrhuji zamyslet se nad úpravou. za mne je to ale tak jako tak ST.
12.03.2023 14:50:32 | TheBasnik
Popis v profilu je velmi zdařilý.
Četl jsem ho prvně a překvapil mne svojí důvtipností.
12.03.2023 13:47:03 | MonoGame