chci slyšet zpívat ticho ve větvích
a za tím tichem jít
potemnělou oblohou ve dvou
jde se líp
prost otázek odpovědí
splynout v čisté duši hledí
chci slyšet zpívat ticho ve větvích
a za tím tichem jít
jsme smrti čas jenž přichází
očistná řeka tiká tiká obchází
láska čas
propůjčení v nás
lháři nelháři
kyvadlo nastavuje tvář
nekupčí vyměřen akurátní kabátek od pyžama
jsme smrti čas smrti čas
jenž odchází
komu zvoní hrana