já vím odcházíte
tiše padá listí ze stromů
a v tom tichu vaše pomalé kroky
ještě se zastavíte na nároží
pohlédnete do okna jednoho z domů
spolu s listím zatančíte
zazpíváte si tu vaši nejmilejší
vám a vašemu Jiřímu
ať to každý slyší
ať každý vidí
zastaví se
zahlédne zázrak padajícího listí
vznášejících se tónů
rozprostřený parket pro milence
Taková přirovnání..s odcházejícím listím.
Jo Zdeničko..kéž by některá šla zastavit.
Ale ta písnička jistě hraje..v srdci.
Tu každý vzpomene si.
Mej se pěkně milá Zdeničko.;)
16.03.2023 00:12:44 | jenommarie
Líbí se mi první strofa sama o sobě, i když dává jiný smysl, než celek.
16.03.2023 00:02:15 | MonoGame