Kocovina
Jsi zase tady
tak krásná jako prve
Jsi matka méhoo splínu
a součást moji krve
Válím se v prachu
Zas ležím na podlaze
Pro trochu pobaveni
vždy zaplatím draze
Úzkost se blíží
strach zalézá až do kostí
Musim si užít
tvé mučení dosytosti
Topím se v zlosti
Už toho bylo dosti
Jsem plná tvého jedu
však vstanout nedovedu
Přiznávám, jsem vina
A tento trest jsi Ty
Má krutá kocovina.
Přečteno 143x
Tipy 16
Poslední tipující: Marten, Emily Říhová, Koala, šerý, Fialový metal, Kan, Frr, Stanislav32, mkinka, Psavec, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)