Tam už to znáš
Nemůžeš nic než prostě jen být,
život tě trápí a žití nejde,
čas musí ale dál se všemi jít,
můžu ti slíbit, ono to přejde.
Nechceš se vzbudit a nechceš snít,
nejde ti myslet, natož si přát,
ten hlas ale musí nadále znít,
hlas ve kterém ještě se umíš smát.
Zbylo ti ráno a snad o něj nestojíš,
co se dá dělat, teď už ho máš,
a jednou zjistíš že tam už nestojíš,
že tam už prostě všechno znáš.
Přečteno 113x
Tipy 15
Poslední tipující: Emily Říhová, Marten, Sonador, šerý, Kan, Psavec, jenommarie, Vivien, kozorožka, Frr, ...
Komentáře (3)
Komentujících (2)