Anotace: ...
ač slov mnoho být může
význam se skryje
v prostoru nevyřčeného
jen abys neukázala moc kůže
jen abys nespustila
hradby moc nízko
propast, prázdno a ticho
jen aby se někdo
nedostal moc blízko
Tohle je skvělý! Divím se, že tak málo povšimnutý...
20.03.2023 08:09:34 | Koala
I opatrnost někdy pozbývá. A budoucnost, bude ironickým svědkem.
19.03.2023 17:00:28 | šerý
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?