Anotace: Další stará báseň z mých začátků; báseň o úvahách, které mne - ještě neobratného ve verších - provázely chladným ránem na konci září 2013. (09/2013)
Sbírka: Trocha Smutné Poezie
Z mlhy do louže
Jít ranní mlhou
Přemýšlet o životě
Přemýšlet o věcech
co jsou kamínkem v botě
Jít ranní mlhou
Co noha nohu mine
Čekat na slunce
až se mlha rozplyne
Jít ranní mlhou
tou vůní podzimu
Přemýšlet o čase
o botách na zimu
Jít ranním šerem
Přemýšlet o světě
Skákat do louží
s požitkem dítěte.