Anotace: ...
nejsem básník
přesto snažím se psát
nejsem malíř
přesto pokouším se malovat
nejsem filozof
přesto nepřastávám se ptát,
protože jen toho, co nezkusím
mohu jednou litovat
Vším, čím jsem kdy nebyl,
byl jsem rád
20.03.2023 17:12:08 | MonoGame
...přesně, nehrát si na to, co nejsem, ale hrát si...;-)no, nevím, často lituji toho, co jsem zkusil.
20.03.2023 17:09:32 | Marten