spolu s půlnocí vracíš se
v ruce svíráš zapalovač a láhev
nemotorně, s odérem po víně
hledáš košile mé šev
přitom vyprávíš
jak tam zase píchali
a druzí brečeli
a že už ti bylo beze mě prázdno
jako štěně
natiskneš se mi na prsa
zavrtáš do peřin, obejmeš mě
Není nám přáno, lásko.