Anotace: ...
dostala jsem z lásky
kytici růží
a aby mi zůstala napořád
nechala jsem ji uschnout
ty jsi pryč
no kytice stále stojí ve váze
tichá
suchá
konzervovaná
jako ta naše láska
jako důkaz,
že jsi mě měl rád
polozapomenutá
netknutá
sbírá prach
Vzpomínky ukryté do suché kytice,
kéž láska byla by podobná stálice...
Hodně štěstí, Klárko (*)
26.03.2023 19:26:30 | Emily Říhová
...aby to vydrželo, musí být květina i s květináčem...;-)já to tak dělám...
26.03.2023 13:14:09 | Marten