Doslova každodenně
kroky své z rána žene
přivykl totiž k málu
stává u kolonialu
Neuvidíš u něj sáček
léta nestál u píchaček
nezná pracovní dobu
či řvoucí šéfy v jobu
Jeho normou bývá máz
plní - i když je třeba mráz
Já - pro teploty mínus
popíjím doma Primus