Anotace: Lidé odcházejí a zbude po nich jen vzpomínka. (04/2014)
Sbírka: Trocha Smutné Poezie
Ozvěna
Prázdno tu je
utichly hlasy
Zmizely z rána
jak dobré časy
Ticho tu vládne
prázdnota tísní
odešly s úsměvem
odešly s písmí
Zůstala ozvěna
zůstala s námi
Odešly! Odlétly
ty bílé vrány
Odešly za obzor
do světa šírého
z moudrosti mudrců
z bláznovství čirého?