Přeju si, abys už odešel
Aby tvé kroky v srdci dozněly
Zabouchnout dveře, které‘s nezavřel
Přiskřípnout prsty liché naději
Zatopit v krbu tvými dopisy
Slovo po slovu do ohně přikládat
K čemu jsou, když v nich nejsi ty
A možná nebyl’s nikdy, nač si lhát
Přeju si, abys už nebolel
Zmizely tvé oči z mého obzoru
Vážně si přeju, abys šel
Nevcházel více do mých snů