V bublinkách dnes cviky zkusí
Slet (čarodějnic) zítra ruší
Výskok na poníka tuší
(Modrý pramen funguje)
Jedna dvě
Již se raduje ...
Pošťák jde
A o půlnoci ... apríl.
31.03.2023 19:27:19 | Fialový metal
Takže není Amen,
máme modrý pramen!
Kobra hlavu vztyčí,
hledá další p... říležitosti.
01.04.2023 07:17:20 | Koala
Téměř kýč
Všechno pryč
Suchá haluz ... jarem pučí
Niagara hučí
Nad koleny kříž
(Křížek se víc a víc kymácí)
Poupata usychají vzápětí
Rekomando však ... kousek blíž
Stopu zanechalo
V závějích
Citů nespoutaných
Větry.
02.04.2023 20:00:15 | Fialový metal
Připomnělo mi to vtip.
No snad to nebude moc..
ale je to k tomu tvému.
Gynekolog: Paní, nahoře vypadáte jako důchodkyně a dole jako děvčátko!
No pane doktore to víte,
nahoře starosti, ale dole zábava.
Všem se omlouvám.
Ale, to je zkrátka do humoru.
..
Jinak to máš zas povedené Koalo:)
30.03.2023 20:40:04 | jenommarie