Ja to v tebe vidím,
vidím to v tebe...
Ja to v tebe vidím,
vidím, čo v sebe máš
a čo v srdci ukrývaš
talent, pocity-
bolesť aj lásku
tvoje vízie
rozsvietia aj tmu
Si hrdina,
si hrdina svojho príbehu
prosím ver si- ver si
ty zostaneš aj keď druhí odídu
si hrdina,
si hrdina svojho príbehu
si hrdina,
nepotrebuješ pýchu
ale zaslúžiš si nehu
Si hrdina svojho príbehu!
keď nie ty, tak kto?
máš to v sebe- máš!
tvorivú silu,
tvoju predstavivosť si stráž!
aj detskú radosť,
radosť z maličkostí
a vlastných,
vlastných snov
si superhrdina
všetkých tvojich príbehov
zavri oči a uvidíš
v sebe hviezdy, celú galaxiu
aj mesiac, mesiac keď je nov
Tvor si svoju budúcnosť-
zaslúžiš si ju