Nebylo to vždycky košér
tak se z toho fakt neposer.
Čím víc si děláš selfíček
tím víc si u mě blbeček.
Věci,
které bolí
jsou chlebem i solí
života.
Všechno jednou pomine,
jenom Láska duší ne!
Kritický buď ke všemu
hlavně k vládnímu mainstremu.
Druhá sekvence páchne idiocií.
Čtvrtá se zdá být v pořádku, ale je tam logická chybě - kritický buď hlavně k sobě, což - jak zřejmo z dvojky - nečiníš.
Čtyřka je moc fajn a ani trojka není marná.
03.04.2023 10:47:13 | MonoGame