Anotace: ...
koupila jsem si deník
a otevřela ho na první stránce
to abych mohla začít znova
abych mohla
napsat novou kapitolu
a těm uzavřeným poděkovat
abych mohla
nasát vůni nových stránek
a čerstvého inkoustu
užít si papíru šustění
a připravit prostor
na změny