Anotace: ...
vrtkavé srdce
a město, kde
je příliš mnoho
známých tváří
příliš mnoho historie
město, kde
není místa
bez vzpomínek,
kde minulost
stále žije
a kde se
po večerech
loudají odrazy
minulých životů
ve skle potemnělých
výkladních skříní
odráží se vzdor
ach...rozmarný živote,
máš zvláštní smysl
pro humor
ok, něco takového jsem taky už napsal, je to stejný smutný příběh
05.04.2023 22:16:55 | Constantine