neodkrývej poklop
já už dole byla
neříkej mi o bídě
já už ji poznala
že jsou lidé zlí?
bojím se, abych nebyla
40 kilo
gram duše
a litr cudnosti na podlaze
spatřila věci
budou se vracet věčně
rvačky
krev
a potencionální vězně
cítila cizí ruce
na krku
na prsou
a ve mně
že to tu nezvládnu?
oznamovali mi běžně
já ale chci
a budu
ž
í
t
nekonečně
Depresivní a smutné. Přitom moc pěkné. Díky
05.04.2023 22:09:11 | Šimon Šrám