Anotace: ...
Kolik příběhů
lidské srdce snese,
než začne ignorovat
hlasité volání
po pomoci
než pozbyde empatii
v hlubokém lese
silných emocí
a než utopí
touhu pomoct
v apatii?
Jeden .)
06.04.2023 08:23:15 | Constantine
Je to těžké občas v životě
Občas se člověk dostane do toho, že nemůže zachránit celý svět.i možnosti každého jedince jsou omezené.
06.04.2023 07:16:56 | mkinka