stejně jako káva
v mým french pressu
jsem pod tlakem,
pořád na mě někdo
netrpělivě čeká
kouká,
spěchá,
tlačí,
já už nechci,
mě to stačí, jen tak být
nic nefiltrovat navenek
jen tak žít
Děláš si filtry sám...nefiltruju... jen pozor, on každý silnou kávu (ve mě) nesnese:), jeho problém, že musí ještě ředit mlíkem;)
07.04.2023 08:52:47 | Malá mořská víla
Je nutné podléhat nátlaku zvenčí? Není to pak náš vlastní nátlak zevnitř?
06.04.2023 20:56:37 | paradoxy