Ve skalách
Dutá skála, jejíž tlama mne pohltí,
jako had do svého temného nitra
nezbývá již mnoho času do smrti
kdo ví, zda se dožiju příštího jitra
Do tváře luny padaly vlásky mraků
a bázlivý jsem od němého ticha
jen z dálky slyším dunění vlaku
jež do hutné mlhy zhluboka dýchá
Z těch skal vedl do pekla sráz
a občas v nich zlověstně pukají otřesy,
jako když se nad městem protrhne hráz
a přívaly vod pustoší balvany a lesy
Přečteno 174x
Tipy 8
Poslední tipující: Veru, Jeněcovevzduchukrásného, mkinka, Sonador, šerý
Komentáře (6)
Komentujících (4)