Spoznali sme sa
ty mňa a ja teba,
spoznali sme sa
a nebolo to včera
je to už pár splnov,
už pár lún
cez palubu
vyhodili sme celý
šanón zmlúv
sme slobodní
ale plný lásky,
sme slobodní
a nezastaví nás nik
ľúbiť nie je len zvyk
východy slnka
plné vášní
sme slobodní
bez záruky
že to bude navždy
ale so spomienkami
a chvíľami
ktoré budú s nami
už navždy
táto plavba
je výnimočná ako by bola prvá
čo bude zajtra
nevie nikto z nás
tak prečo si robiť vrásky
keď môže byť plná krás
a užitá plnými dúškami
naša plavba
pod nočnou oblohou
sprav ma
táto chvíľa lepším Ja
a pri najbližšom prebudení
možno kúsok iný
ale stále... stále ja
naivný, detinský, so smiechom
plaviť sa
a veriť na šťastie
svojho sna