Buď budu žít, nebo jen přežívat. Tak či onak, chci život si užívat.
Pro Bolest plakat, s radostí smát se.Však nepřijde doba, kdy já mám vzdát se.
Chci cítit emoce, chci prožít i bolest. Chci prožít začátek života, ale i jeho konec.
...jaro je drsný...tou novou energií...;-)rozhodnou...
09.04.2023 16:09:18 | Marten
Tedy básní řekl jsi jen to, co člověk už ze své podstaty i tak na světě prožívá.
09.04.2023 13:57:03 | šerý
Jsem ráda, že tvořis.mam radost
09.04.2023 01:07:43 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?