Anotace: ...
Dvě razítka v pase
jako připomínka minulosti
jako návrat v čase
do chvíle, kdy jsem
svou pohádku
tisíce a jedné noci žila
do chvíle, kdy jsem
pochopila, že
odchodem život nekončí
Dvě razítka v pase
s vyblednutým inkoustem
jako návrat v čase
a pocity
ztracené kdesi
mezi realitou a snem
jako připomínka
minulých životů
Tedy Klárko, jako bys mě iniciovala. Napadlo mě třeba, že ten pas vztupem do života. Abychom snáze a s odvahou putovali a překonávali hranice obav a "mindráků."
Hezky napsané a inspirativní.
09.04.2023 15:42:52 | šerý