Tomu, kdo zůstal..
Tomu, kdo zůstal
Dovol svému smutku na chvíli usnout
Zvedni oči ke hvězdám
Uvidíš tam její oči
Ucítíš klid její duše
Pochopíš bolest, kterou nechala na Zemi
I její touhu zůstat bolesti navzdory
co nejdéle
Dovol svému smutku na chvíli usnout
Zvedni oči ke hvězdám
Ucítíš její lásku, která nezmizela
I její poselstvi Tobě, kdo zůstaneš
díky vzpomínkám
Navždy s ní spojený
Přečteno 111x
Tipy 9
Poslední tipující: Aramgad, Fialový metal, Psavec, Marten, mkinka, kozorožka
Komentáře (5)
Komentujících (4)