Anotace: ...
Fotoalba
jako černá kronika selhání
jako deprese na přání
jako pohřebiště,
všeho co mohlo být
jako sny před jejichž konci
musela jsem se probudit
Fotoalba
jako sbírky mých
poztrácených kousků
jako dokumentární filmy
promítající se v mozku
jako galerie obrazů
mých minulých odrazů
Pěkně popsáno to máš .)
10.04.2023 19:58:08 | Constantine