Feťačka Hana
Hana vždycky po ránu,
pokuřuje marjánu,
prý ji to moc chutná.
Páchne byt i záclony,
všude vidí démony,
léčba bude nutná,
Lada a kultura
Dnes jsem pozval Ladu,
na prohlídku hradu,
ať se děvče vzdělá.
Nebyla moc ráda,
prý ji bolí záda ,
do baru však chtěla.
Usměvavá Kateřina
Všichni jistě znáte Kačku,
usměvavou prodavačku,
u pokladny sedí.
Já tam chodím pro žvýkačku,
jenom abych viděl Kačku,
ona si mě hledí.