Anotace: ...
když ztrácíš
pevnou půdu
pod nohama
a z kotrmelců života
už nevíš,
kde je dole,
kde nahoře
když zjistíš,
že i v davu lidí
jsi na emoce
stejně sama
a že strachy nestačí
zavřít v komoře
když pochopíš
že před sebou
nikam neutečeš,
ikdyž se snaha cení
zavři oči
zastav se
protože ty zůstáváš
přestože lidi
se mění