pouze Ty máš ve své moci
ovlivnit veškeré životní dění
pochopit vnímání niterní
a tak láskou prožít štěstí
i těžkosti životní
naplniti potřeby i prozření
a státi se dočasně šťastni
Vůbec ne lehký úkol... vše dát si sám, Krahujec z nadhledu vše vidí, nemůžeš ovšem chtít něco od lidí ..
14.04.2023 22:43:22 | Malá mořská víla
Vse je o psychice...ano, to si rikam cim dal casteji: HLAVA! Vsechno je to v hlave! :-/
14.04.2023 11:13:44 | Veru
Každý má v sobě své touhy, cíle a k tomu potřebuje i tu positivitu. Cesta hněvem a zlem nikde nevede.
14.04.2023 10:03:19 | Marťas9
Nemohu změnit svět, ale mohu něco udělat pro jedince, pro sebe. Žít čestně a důstojně. S pokorou. Čím déle a poctivěji budu na sobě pracovat, tím náročnější si mohu klást cíle. A ty pak něco přinesou.
Rozhodla jsem se. Život je půvabným, když uskutečňujeme své nápady. Ať jsou jakkoli bláznivé! - A tak, již nějakou dobu, učím se vietnamsky, vím, že jsem stará, ale za 2 - 3 roky uskutečním výpravu do Vietnamu, mám silnou motivaci a pozvání!
Myšlenky, jako jsou ty Tvé, Krahujče, mě posilují, díky :-)
13.04.2023 19:06:36 | Helen Mum
Moc hezky napsané. Ano, pro cíle a radosti žíti. Přeji at´ se Ti ta cesta splní. Velké díky .
14.04.2023 08:36:32 | Krahujec