První strážce
Cítím to ze tmy
něco , nebo někdo bere na mě zřetel
cítím to z hvězd
cítím to z pouličních světel....
A nebo se mi to jen zdá
slza v moři, křídlo v mraku
Zvláštní koloběh, který posvěcuje už jen tma
a v dálce zvuk nočního vlaku...
Tisíce smrtí dýchá dechem vzpomínek
a jejich mrtvi leží v hrobě
Tulákům svítí na cestu v srdci plamínek
Mrtvé a při tom živé ticho-to je moje!.
Ta tma je živá
stejně jako pocit, že ,,někdo se dívá´´.
V řekách dosáhne až ke dnu
nespící strážci jí potkávají ve snu...
.
V dálce občas projede auto
hvězdy mají k sobě zvláštní pouto
Nespící snílci, čekají, že se něco změní..
nebudem si lhát-nikdo už tu není...
Přečteno 102x
Tipy 10
Poslední tipující: Sonador, šerý, Psavec, mkinka, Fialový metal, Frr
Komentáře (7)
Komentujících (5)