Anotace: ...
ještě jednou
naposledy
schoulit se
v tvém náručí
a prohrábnout ti vlasy
ještě jednou
naposledy
zavzpomínat
na staré dobré časy
ještě jednou
naposledy
rozdělit
mezi nás něhu
ještě jednou
naposledy
než odejdu
z tvého příběhu