Anotace: #...
Povadlé květiny
záře odráží oknem
Kavalkáda smutku
parapetem se courá
Krajina vně rozoraná
srdcem proniká
Večer opouští ráno
vzpomínky opadavé
Schnou!
Pluje
21.04.2023 22:58:36 | vůně mraků
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?