Policie Karla staví
velká chyba když se slaví
alkohol je mrška zrádná
omluva tu není žádná
Připravil si osud těžký
bude muset chodit pěšky
při pokutě málem brečí
žena bude mít zas řeči
Kráčí domů plný smutku
divný pocit u žaludku
život to je velká bída
ženuška ho právě střídá