Jsem v prázdném prostoru
skládám dvě věže
První věž skládám ze dnů všedních
jsou to dny s odřenými rohy
jsou to dny s nejistou formou
jsou to dny tlející a nezajímavé
Druhou věž skládám ze dnů
na které nikdy nezapomenu
jsou to dny procítěné
jsou to dny hřejivé
jsou to dny s dotekem absolutna
Dnes je mi 26 let
a jsem v zoufalém nedostatku
stavebního materiálu
pro druhou věž
Tvá báseň má dobré základní stavební kameny...a to pro začátek není vůbec špatné :)...
21.04.2023 23:56:11 | ukrytá v máku
I stavební materiál k životu podražil. Alespoň abys čekárnu na lepší časy postavil.
21.04.2023 23:50:23 | šerý