PIJÁK
Jsem piják
piju svět
a mnou protéká
když jsem na suchu
nepodobám se už
na člověka...
Dívky v sukních, na rohu
hovoří o Bohu
a já piju svět
když rozumět mu nemohu..
Říkají mnozí,
že tady něco hrozí...
I po osmihodinové směně
nepřemýšlím o vlastní ceně
když piju svět
jako
horkochladný svět
v ženě...
Přečteno 117x
Tipy 9
Poslední tipující: šerý, Psavec, Stanislav32, kozorožka, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (4)