Anotace: ...
zas toužím po volnosti
po svobodě
zašeptat přání vodě
a nechat všechno za sebou
zas toužím po tichu
po lese
jen jít až kam mě touha odnese
a nechat se obklopit nocí, tmou
zas toužím po zpěvu ptáků
po větví šumu
jít dnem i nocí a nevracet se domů
dokud zase nenajdu klid
Pěkné :) hezký sis prohrála se slovy
23.04.2023 10:27:33 | Narra