Démon
Sestřičko protoulaných nocí
vílo spanilá
kdysi mi bylo tak smutno, až utrhl jsem
ruku která mě hladila..
Kdysi mě v nenávisti natolik mívali...
až kousl jsem do rtů které mě líbali...
Kdysi jsem byl popletený
a do temnoty zasvěcený
Sestřičko dřív než by jsi řekla
vložil mi do srdce kus pekla...
Ten co se tím brání,
že nemá s nikým slitování .....
A když se mi stala noc dnem
věděl jsem, že na sebe nezapomenem...
sestřičko, vezmi mě na křídlech noci
řeknu ti příběh
o ztracené moci...
Přečteno 133x
Tipy 11
Poslední tipující: Tritvaetna, Kan, Jeněcovevzduchukrásného, Marťas9, Psavec, Sonador, kozorožka, mkinka
Komentáře (3)
Komentujících (3)