Anotace: ...
kreativní ticho
ubiji slokou
"Let me down slowly"
jen abych nemusela čelit
tlaku potlačeného
nakonec začnu hledat
znamení v náhodách
a odpověď na dně sklenice
nekvalitního vína
když, tam kde i vinna
se cítí vítaná
a mé "já" pro svět si
s tím potlačeným
padne do náručí
na lavičce v parku
v mrazivém vzduchu
počkám si, dokud
apatie nepřehluší
všechny vnitřní potřeby
a dokud mě zase nepřijdeš zachránit
Hezké
24.04.2023 19:31:51 | Šimon Šrám