Anotace: Už jen vzpomínky, aneb zdraví není... Delší část příběhu je pravdivá... Ta kratší - láskyplná - nikoliv - bohužel... Ale humor zůstal :) (alespoň)...
V obchodě je tolik lidí,
a jak jsou kolikrát i hbití.
Letí sem a pak zas tam,
a najednou tu stojím sám...
Tak si "jukám za kůlky",
do uličky s brambůrky :)
Nostalgie mne přemůže,
ale nikdo nic již nezmůže...
Hladím rukou každý sáček,
miluji všechny - bez vytáček!
Najednou byl konec řady,
již neochutnám tyto vnady... Ale
vzpomínky mám nádherné,
ty zůstanou - né že né...
Katka soucitně pohlédla,
polibek mi nabídla.
Její kukadla lákají,
smutku sbohem říkají...
Polibek byl úúúžasný... Nejlepší chuť vesmíru ;)
S Láskou navždy ;)
Je to tak smutné? Nebo jsem dnes jen rozesmutnělá?
26.04.2023 16:19:06 | annanymsová
Aničko, máš pravdu - je to smutné, ale psáno s nostalgickým milým pocitem :)
Posílám Ti krásné vjemy a pocity - ať je Ti lépe :) až krásně ;)
26.04.2023 16:26:25 | Ondra
Sranda musí bejt .)
25.04.2023 10:58:04 | Constantine