Zelené louky se žlutými květy
svítí na nebe signály země
na prahu divů a mezi světy
kvetou a plodí, rozsévaj sémě.
Jsme jako květy bez životů
dáváme na odiv jak se nám daří
za zdmi a plaňkami našich plotů
brečíme smutně na polštáři.
Slzy se vsáknou do podušky
stejně jak fotky na sítích
slabost nám padla na průdušky
a srdce zchladlo v oblacích.