Anotace: ...
Vracím se ve svých stopách
posbírat kousky
poztráceného já
nepoznávaje
jejich obroušené kraje
sbírám střepy
potřísněné nevinností
a lepím je pomocí
příslibů štěstí
lepím vzácnější
než kdy byly
ty nerozbitý
teprv včerejší
25.04.2023 14:21:25 | Šabrej